Units

Het gebouw is ontworpen door Stol Architecten en kent een moderne styling. Het metselwerk heeft afwisselend per unit om en om 2 tinten; rood gemêleerd of antraciet. Samen met de antracietkleurige accenten en details vormt dit een smaakvol lijnenspel. De ramen, deuren en kozijnen zijn uitgevoerd in onderhoudsarm aluminium. De vele ramen op de eerste verdieping, uitgevoerd in twee verschillende soorten raampartijen, zorgen voor veel lichtinval. Aan de voorgevel heeft u voldoende ruimte om uw bedrijf te profileren door middel van het aanbrengen van uw bedrijfnaam en logo.

De units worden casco opgeleverd en zijn geheel naar eigen wens in te delen en af te werken. Dit kan desgewenst, afhankelijk van de voortgang van de bouw, in het bouwproces worden meegenomen.

Indeling:
Aan de voorzijde voorzien van dubbele toegang via de loopdeur en de overheaddeur. Bij binnenkomst treft u direct naast de voordeur de meterkast. De begane grond heeft een oppervlakte van ca. 66m² en is voorzien van een steektrap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping treft u een naar eigen wens in te delen bedrijfs- en kantoorruimte van ca. 66m².