Locatie

Bedrijvenpark Dever: een prima uitvalsbasis..

Bedrijvenpark Dever (ca. 21ha) is een bron van regionale en lokale bedrijvigheid en bevindt zich midden in de levendige Randstad. Deverpoort is gelegen aan de autoluwe Vennestraat, vlakbij de doorgaande Heereweg en de provinciale weg N208. In een mum van tijd bent u vanuit hier op de snelweg A4 of A44: dé verkeersader van de Randstad die u naar Amstaerdam, Rotterdam, Leiden en Den Haag voeren. Luchthaven Schiphol ligt op 20 autominuten. Deverpoort biedt een relatief rustige huisvestingslocatie nabij het dorp Lisse, maar midden in de dynamische Randstad.

Bedrijvenpark Dever dankt zijn naam aan het vlakbij gelegen Huys Dever. Het betreft hier een zogenaamde donjon, een versterkt woonhuis. Huys Dever stamt uit 1375 en is gebouwd door Reinier Dever of d'Ever, afkomstig uit een zeer oud geslacht van het succesrijke Hollandse edelen. Kortom: een inspirerende werkplek.

Deverpoort is direct gelegen naast Business Center Lisse, tevens onderdeel van De Raad. Dit pand biedt een verscheidenheid aan kantoorunits en vergaderfaciliteiten.